Ajutor familiei Ursu, femeia decedată în incendiul de la Ciocana! A lăsat în urmă doi copii

familia-ursu

Tragedie fără margini în urma incendiului de la Ciocana care a răpit viața unui pompier de 28 de ani și a unei femei de 44 de ani. După ce internauții s-au mobilizat masiv și au contribuit la strângerea de fonduri pentru familia pompierului Ion Nogailîc, acum aceștia solicită din nou ajutorul celor cu suflet mare.

Astăzi, după patru zile, salvatorii au descoperit osemintele care se presupun că ar aparține femeii date dispărute, în timpul incendiului de pe strada Uzinelor.

Familia este distrusă în urma acestui caz tragic. Angela Ursu era mama a doi copii, băiat de 20 de ani student și o fată de 11 ani elevă. Ea și soțul aveau salarii modeste din care își întețineau familia. În urma tragicului incendiu familia a rămas fără mamă și soție.

Guvern24 vine cu un apel către voi de a dona, atât cât ne stă în puteri și să putem ajuta să treacă familia cât mai ușor peste această tragedie. Puteți dona AICI.

Menționăm că, incendiul a izbucnit pe data de 11 noiembrie la o clădire de pe strada Uzinelor nr. 9. Pompierii au luptat cu flăcările timp de 28 de ore, localizarea focului fiind posibilă a doua zi, pe 12 noiembrie la ora 17.02. Pe parcursul nopții peste 100 de pompieri și salvatori au întreprins măsuri de stingere și răcire a clădirii cuprinse de foc. Un pompier de 28 de ani și-a pierdut viața în acest incendiu.

Detalii precum și o galerie foto și video găsești aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente