Actualitate

Mitropolitul Vladimir este prima persoană care l-a felicitat pe Igor Dodon

Chiar dacă nu este oficial precum că Dodon este noul președinte al Republicii Moldova, Mitropolitul deja l-a felicitat pe liderul PSRM cu câștigarea alegerilor, numindu-l președinte. 

Astfel, pe site-ul Mitropoliei a fost plasat un comunicat de presă cu feliciarea socialistului.

Iată mesajul Mitropolitului: 
„ Excelența Voastră
Domnule Președinte,
Luând cunoștință de alegerile cetățenilor moldoveni chemați să voteze pe 13 noiembrie, doresc să Vă felicit și să Va adresez un mesaj pastoral de împărtășire a gândurilor și speranțelor mele, pentru alegerea Dumneavoastră în înalta funcţie de Preşedinte al Republicii Moldova şi să Vă urez succes deplin în acţiunile pe care le veţi întreprinde în exercitarea mandatului care va fost încredinţat.
Cu părere de rău, în Campania electorală țara noastră a fost aruncată într-un abis al discordiei și al luptelor interne. Mă rog cu fervoare, în speranța că poporul ortodox al Moldovei nu va fi dezamăgit. Ca mulți alții, nădăjduiesc că puterile depline cu care ați fost investit și care se află acum în mâinile Dumneavoastră, să slujească binelui pentru toți cetățenii țării.

În acelaşi timp, îmi exprim speranţa că mandatul dumneavoastră va marca un progres semnificativ în ceea ce priveşte identificarea unei soluţii de împăcare a polurilor politice în societate și de dezvoltare durabilă a statului nostru.

Vă rog să-mi acceptaţi urările de sănătate, prosperitate şi fie să aveți ajutorul lui Dumnezeu în toate ceea ce vă propuneți să realizați.
Bunul Dumnezeu să ocrotească binecredinciosul nostru popor și să binecuvinteze Republica Moldova, în pace și prosperitate”.

TIMPUL.MD 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *