Au aruncat cu pietre în Biserică! Preotul Pavel Borşevschi a primit un mesaj de intimidare// FOTO

Persoane necunoscute au aruncat în acestă noapte cu pietre în geamurile Bisericii Sfântul Dumitru din Chişinău, iar parohul bisericii Pavel Borşevschi a primit în acestă dimineaţă un mesaj de intimidare. Aceasta după ce preatul a criticat într-un interviu pentru Radio Europa Liberă implicarea clericilor în procesul electoral din Moldova.

Anunţul a fost făcut pe pagina oficială a Bisericii Sfântul Dumitru.

In noaptea aceasta, asupra bisericii noastre s-a produs un act de vandalizm. Cei care au aruncat cu pietre in geamul bisericii au avut drept scop, probabil, intimidarea parintelui Pavel Borsevschi, parohul acestui lacas, pentru faptul ca a vorbit la REL despre pacatul ierarhilor si preotilor care se implica in politica. De asemenea, parintele Pavel, azi dimineata, a primit si un mesaj defaimator, in care, de asemenea, este intimidat pentru mesajul pe care l-a transmis in inteviul de la REL.
Iata si mesajul С Воскресным днем батюшка. Как Вы мужчина, будете сегодня голосовать за бабу, которая должна греметь на кухне кастрюлями, а не командовать страной, и принимать закон пидарасов? Как Вы обьясните народу Ваш поступок? Ведь Вы становитесь соучастником в поддержке пидарасов”, se arată în mesajul postat.

geam spart

piatra

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.