15:50:19 19.04.2024
Stiri

FOTO // După ce și-a cerut IERTARE de la Maia Sandu pentru INSULTELE aduse de Marchel, Parohia condusă de Borșevschi a fost VANDALIZATĂ

Social 14.11.2016 14:57 Vizualizări1898 Autor: Ziarul National
FOTO // După ce și-a cerut IERTARE de la Maia Sandu pentru INSULTELE aduse de Marchel, Parohia condusă de Borșevschi a fost VANDALIZATĂ


Parohul Bisericii „Sfântul Dumitru” din Chișinău, Pavel Borșevschi, și-a cerut iertare de la Maia Sandu din cauza insultelor aduse de episcopul Marchel. Ultimul a spus că Maia Sandu nu merită să ajungă președinte, pentru că nu ar fi credincioasă și că nu ar avea familie.

„Ea este fiica acestui popor. Ea nu poate fi judecată de un preot, de un ierarh astfel, în sensul mai ales că numai a dorit să fie președinte al țării acestea. Atunci să scoată sutana, să scoată panaghia, să scoată tot, barba să și-o bărbierească și să spună ce vrea să spună. Să-și pună insigna unui partid și să iasă să vorbească. Eu, ca preot, ca slujitor și ca credincios, nu aș vrea un episcop să îmi vorbească mie de la conferință de presă astfel de binecuvântări”, a menționat Pavel Borșevschi.

Se pare că aceste declarații ar fi deranjat foarte mult pe cineva, care a aruncat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu o piatră în gemurile Bisericii „Sfântul Dumitru”.

„În noaptea aceasta, asupra bisericii noastre s-a produs un act de vandalism. Cei care au aruncat cu pietre în geamul bisericii au avut drept scop, probabil, intimidarea părintelui Pavel Borșevschi, parohul acestui locaș, pentru faptul că a vorbit la despre păcatul ierarhilor și preoților care se implică în politică. De asemenea, părintele Pavel a primit astăzi dimineață și un mesaj defăimător, în care, de asemenea, este intimidat pentru mesajul pe care l-a transmis anterior”, se arată într-un mesaj al Bisericii „Sfântul Dumitru”.


Stiri relevante
Top stiri

Actualitate
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md