Incendiul din strada Uzinelor a fost lichidat. Femeia dispărută încă nu a fost găsită

dinububulici-photo-4090

La ora 17:02 s-a anunțat lichidarea totala incendiului, la fata locului au rămas doua autospeciale de intervenție. Femeia care a fost data dispăruta încă nu a fost găsită de către echipele de cercetare.

Reamintim că, o echipă de chinologi din cadrul SPC SE este antrenată în lucrările de căutare a femeii date dispărute. Incendiul izbucnit într-un depozit de pe str. Uzinelor nr.9 a fost localizat de pompieri la ora 13.35 minute

În această dimineață, peste 20 de autospeciale de intervenție, inclusiv 5 autoscări încă erau antrenate de pompieri pentru localizarea și lichidarea incendiului de pe str. Uzinelor nr.9. Pe parcursul nopții peste 100 de pompieri și salvatori au întreprins măsuri de stingere și răcire a clădirii cuprinsă de foc.

Conform datelor operative se presupune că în interiorul clădirii se mai află o persoană. La serviciul 901 a parvenit astăzi informația de la rudele femeiei Angela Ursu în vîrstă de 44 de ani, că aceasta s-ar putea afla în interior.

Amintim că grupele de protectori pompieri au efectuat ieri lucrări de căutare a persoanelor, reușind să salveze doi oameni din zona cuprinsă de fum și temperaturi înalte.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente