Pavel Stratan revine cu 12 piese noi: Sper să vă placă toate!

După o anumită perioadă de tăcere, Pavel Stratan revine cu surprize muzicale. Artistul a anunţat că începând cu săptămâna următoare va lansa 12 piese noi. Anunţul a fost făcut pe 11 noiembrie chiar de ziua sa, într-o transmisiune live de pe pagina sa de Facebook.

„De săptămâna viitoare, o să ieşim live şi o să vă prezentăm câte o piesă din cele 12 piese de pe albumul nou. Sper să vă placă toate”, a spus Pavel Stratan.

Pavel Stratan care a împlinit 46 de ani a organizat o cântare ce a putut fi vizualizată online. Artistul și trupa sa au intrat în direct cu susținătorii săi, pe pagina sa de Facebook.

În aceeaşi transmisiuni live, artistul a anunţat că va susţine concerte pe 25 noiembrie la Roman, pe 26 noiembrie la Suceava şi pe 27 noiembrie la Botoşani.

Pavel Stratan a intrat pe piața muzicală din Republica Moldova și din România în anul 2002, când a lansat piesa „Eu beu”, care l-a făcut celebru în ambele țări. Doi ani mai târziu, a lansat o altă melodie care a cucerit publicul „M-am născut de ziua mea”.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.