(VIDEO) CM 2018: Surpriză în grupa României. Muntenegru a pierdut în Armenia, deși avea 2:0

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Echipa naţională a Muntenegrului a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 3-2 (0-2), de reprezentativa Armeniei, într-un meci din etapa a patra a grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, din care face parte şi România.

Echipa în faţa căreia România a câştigat cu 5-0 la Erevan a marcat golul victoriei în prelungirile partidei, completând o prestaţie de excepţie în repriza a doua.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 36, prin Kojasevic, care a înscris cu un şut din interiorul careului. Două minute mai târziu, Jovetic a dublat avantajul muntenegrenilor, cu o scăriţă elegantă, la capătul unui contraatac.

Armenii au revenit foarte decişi de la vestiare, iar Grigoryann a redus din diferenţă la cinci minute de la reluare, cu puţin noroc, dar după o acţiune foarte frumoasă.

Gazdele au egalat în minutul 74, când Haroyan a trimis în poartă din apropiere, după o lovitură de colţ, pentru ca în al patrulea minut al prelungirilor, Ghazaryan să aducă victoria echipei lui Artur Petrosyan cu un şut din afara careului.

Armenia a obţinut astfel primul succes şi primele puncte în actuala campanie de calificare, în timp ce Muntengeru a rămas cu 7 puncte.

În etapa următoare, în martie 2017, armenii vor juca acasă împotriva Kazahstanului, în timp ce Muntenegru va întâlni Polonia, pe teren propriu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...