Un tânăr a fost lovit mortal la o stație de așteptare. Avea 27 de ani și era polițist de frontieră

accident-2232

În seara zilei de ieri, 10 noiembrie, un accident rutier tragic s-a produs în satul Țareuca, raionul Rezina. Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost lovit de o mașină în timp ce se afla în stația de așteptare auto. În urma impactului, tânărul a murit pe loc, iar șoferul automobilului a fugit de la fața locului.

Şoferul în vârstă de 40 care se afla la volanul unui automobil de model Toyota a fugit de la faţa locului, ulterior a fost depistat şi reţinut. Şoferul nu se afla în stare de ebrietate.

Tânărul decedat este sergentul Morari Grigore, în vârstă de 27 de ani și activa în cadrul Sectorului Poliției de Frontieră „Lipcani” al Direcției regionale NORD. Acesta, aflându-se în afara orelor de serviciu, participase la înmormântarea unei rude apropiate. Așteptând pe marginea traseului transportul pentru a se întoarce acasă, acesta a fost tamponat de un mijloc de transport, care a părăsit locul accidentului. Din cauza multiplelor traumatisme, tânărul a decedat pe loc. În prezent Poliția cercetează circumstanțele producerii accidentului.

Instituția de frontieră va acorda tot suportul necesar în organizarea ceremonii funerare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente