07:26:00 29.03.2024
Stiri

Fanii a două cluburi de fotbal din capitală s-au luat la BĂTAIE! A intervenit POLIŢIA

Sport 10.05.2015 12:02 Vizualizări2188 Autor: Virginia Nica
Fanii a două cluburi de fotbal din capitală s-au luat la BĂTAIE! A intervenit POLIŢIA


Poliţiştii au intervenit ieri pentru a împiedica o altercaţie între fanii echipei FC Zimbru şi cei ai clubului de fotbal FC Dacia.

Ieri-seară, pe stadionul „Zimbru” din capitală, a avut loc meciul de fotbal între echipele FC Zimbru Chișinău și FC Dacia Chișinău, unde au fost prezente circa 750-800 de persoane.

„În pofida tuturor atenționărilor și recomandărilor înaintate anterior de către Poliție, un grup de fani a încercat să destabilizeze buna desfășurarea meciului", susţin reprezentanţii Inspectoratului General de Poliţie (IGP).

Potrivit comunicatului emis de instituţie, fanii echipei „Zimbru" au înjurat poliţiştii şi fotbaliştii de la „Dacia".

„Ulterior, în jurul orelor 18.33, de către un grup de aproximativ 15 persoane, fani ai uneia dintre echipe, au fost întreprinse acțiuni de susținere a echipei prin slogane adecvate, dar cu utilizarea torțelor fumigene și benzilor de la aparatele de casă, care au fost aruncate pe terenul de joacă. În acest timp, între fanii echipei adversare s-au observat mobilizări ale persoanelor. Forțele de ordine au întreprins acțiuni imediate de stopare a acțiunilor întru evitarea altercațiilor", au precizat reprezentanţii IGP.

În urma intervenţiei poliţiei, şase tineri au fost reținuți și conduși la IP Botanica pentru clarificări. Poliția investighează toate circumstanțele cazului.

Meciul dintre cele două echipe s-a încheiat cu victoria „dacilor", scor 1-0. Echipa antrenată de Igor Dobrovolski, dar condusă de pe margine de controversatul om de afaceri rus Adlan Şişhanov, este pe primul loc în Divizia Naţională şi porneşte cu prima şansă în vederea adjudecării celui de-al doilea titlu din istoria clubului.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md