„Nu sunt invitat la multe concerte organizate de Ministerul Culturii şi Direcţia de cultură a municipiului Chişinău, pentru că acestea au aceeaşi poziţie şi într-un fel mă ignoră. Cel puţin asta pot spune în comparaţie cu anul trecut, când nu am manifestat poziţia aşa deschis şi înainte de a ieşi pe scenă în tricoul #NuPlaha”, a declarat Pasha Parfeni, în cadrul emisiunii Alb&Negru, de la Unimedia.

Interpretul a explicat de ce oamenii de la noi se tem să-l susţină şi cum a avut curaj să iasă în scenă cu asemenea mesaj pe 27 august, de Ziua Independenţei.

„Acest sentiment de frică este foarte răspândit la noi. Până acum nu pot să înţeleg cât de mare a fost curajul meu, pentru că nu conştientizam că aici ar trebui să ai mult curaj. A fost destul de uşor de făcut asta”, a menţionat interpretul. Totodată, Pasha Parfeni a spus că, dacă şi simte frică, atunci aceasta este pentru viitorul lui şi al familiei sale.

„Cariera mea, dar şi viitorul meu şi al copiilor mei este în pericol, şi de asta am făcut-o”, a mărturisit Pasha Parfeni.