(video) Urmărește live unele din cele mai mari eșecuri ale oamenilor din Moldova

ignite1
Foto: Constantin Sarcov la Ignite Chisinau Photo Credit: Yara Ostrovscaia

Ignite Chișinău revine u ediția Failure Stories unde 16 speakeri cunoscuți urcă pe scena cinematografului Gaudeamus povestind despre eșecurile lor, lecțiile învățate și sfaturile care le au pentru comunitatea antreprenorială din Chișinău.

„Moldovenii, ne temem de eșec, și anume din această cauză noi nu riscăm, noi nu încercăm să schimbăm lucrurile.

  • Pentru că unul din trei antreprenori crede că eșecul este un prilej de învățare, ceilalți cred că este ceva rușinos, că asta afectează cariera și viitorul.
  • Pentru că 86% din populație cred că țara merge într-o direcție greșită și noi tot mergem în direcția ceea, și nu știu de ce nu ne oprim, și nu o luăm pur și simplu în altă direcție.
  • Pentru că spectatorii pot să învețe din greșelile făcute de alții și nu numaidecât să le facă ei înșiși.
  • Pentru că Istoriile de Succes sunt plictisitoare și nu pot fi repetate.

Respectiv, noi aducem speakeri care o să vorbească foarte direct și sincer despre provocările lor din trecut și o să arate ce au învățat, și cel mai important, vor demonstra că un eșec nu este sfârșitul lumii, ci dimpotrivă, un nou început și o sursă de inspirație pentru alții.” spune Traian Chivriga, unul din organizatorii evenimentului.

Ce povestesc cei 16 speakeri vedeți mai jos. Printre vorbitori se numără: George Teodorescu, Cristina Frolov, Dumitru Alaiba, Olga Melniciuc, Andrei Spînu, Alina Beleuță, Alina Andriuta, Anton Perkin, Artur Gurău, Grigore Răileanu, Octavian Apostol, Pavel Zingan, Olga Țăpordei, Rodica Tataru, Stela Moldovanu, Vitalie Eșanu și gazda evenimentului, Radu Dulap (mai multe despre speakeri vedeți aici)

Ignite Chișinău
Ignite Chișinău

Hashtagurile oficiale ale evenimentului sunt: #failurestories și #ignitechisinau

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente