„Provocatorii cameleonului au fost daţi afară de la întâlnirea de azi dimineaţă de la Lipcani. Deloc surprinzător. Dodonul-cameleon una spune la TV, alta face prin provocatorii şi membrii săi de partid din teritoriu. Mai devreme, susţinătorii dodonişti au strigat inepţii, au stricat microfonul şi au fost fugăriţi de localnici şi poliţie. Au crezut că astfel ne vor intimida şi, după trei zile de cutreierat nordul ţării în susţinerea candidatului unic antioligarhic - Maia Sandu, ne vor determina să plecăm acasă. Nici o şansă”, a scris liderul DA pe pagina sa de Facebook.

„Spre deosebire de alţii, eu şi colegii mei din Platforma Demnitate şi Adevăr nu mergem doar acolo unde ştim că avem susţinători, ci şi acolo unde presa liberă nu ajunge sau nu este auzită din cauza bruiajului holdingului terorist şi al dodoplahotniucilor locali. Mergem la toţi, şi la oamenii deşteptaţi, şi la cei rătăciţi încă”, a adăugat liderul mişcării protestatare din Moldova.

Totodată, Andrei Năstase a menţionat că membrii Platformei DA vor continua să aibă întâlniri cu cetăţenii din toate localităţile ţării, pentru a le spune adevărul tuturor.

„Tocmai pe cei din urmă trebuie să-i deşteptăm. Tocmai lor trebuie să le aducem adevărul. Doar aşa, mergând din sat în sat timp de un an de zile, şi nu doar în campanie electorală, DA a dus şi va continua să ducă adevărul în cele mai uitate colţuri ale ţării. Pe 13 noiembrie, spunem DA Maia Sandu”, a mai spus preşedintele PPDA.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.