Linkuri accesibilitate

Hillary Clinton și Barack Obama comentează succesul lui Donald Trump


Hillary Clinton a declarat astăzi că speră ca noul președinte Donald Trump să fie cu adevărat „președintele tuturor americanilor” și le-a cerut simpatizanților ei, zecilor de milioane care au votat pentru ea să accepte rezultatul și să-i dea noului președinte o șansă să conducă țara. „Schimbarea pașnică la putere este unul din principiile fundamentale ale democrației noastre” a reamintit Clinton.

Hillary Clintoni-a îndemnat pe toți cei care au susținut-o să rămână „angajați” pentru că „visul american este pentru toți oamenii, toate rasele, toate religiile, pentru toate minoritățile”.

Președintele Barack Obama a declarat: „Am vorbit cu Donald Trump și l-am invitat joi la Casa Albă pentru a discuta tranziția. Vreau o tranziție reușită, pentru că o tranziție fără confruntări este un principiu de bază al democrației noastre”. Obama a fost însoțit la conferința de presă de vicepreședintele Joe Biden. „Lui Hillary Clinton i-am spus cât de mândru sunt de ea iar faptul că a fost prima femeie candidată la președinție le dă și fetelor noastre o nouă perspectivă”, a mai spus președintele.

XS
SM
MD
LG