Ion Sturza, despre atacurile în adresa Maiei Sandu: „Domnule Plahotniuc, luaţi-vă câinii turbaţi din spaţiul public”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fostul premier Ion Sturza critică campania de denigrare lansată în adresa candidatului prezidențial Maiei Sandu.

Sturza afirmă că în spatele campaniei denigratoare ar sta oligarhul Vladimir Plahotniuc, căruia îi recomandă să-și ia „câinii turbaţi din spaţiul public”.

„Cât vom mai tolera mizeria aceasta de „Shor”?! Un „Shor” colectiv al celor depravați moral, care nu au habar de existența bunului simț. Și care, evident, nu au limite, nici nimic sfânt. Or, „sfântul” lor ar fi „popa” Marchel. Domnule Plahotniuc, luați-vă câinii turbați din spațiul public! Puneți-i, cu botnițe, în cușcă. Veți ajunge, totuși, să vă fie rușine de măcelul mediatic la care este supusă nu numai Maia Sandu, ci și poporul acestei nefericite țări. Credeți-mă, vor trece și aceste alegeri, vor rămâne însă sechelele morale. Timpul va judeca și va judeca foarte dur”, a reacționat Sturza.

Citește și: PAS acuză o conspirație în cazul donațiilor primite de la Shor: Niciun membru PAS nu a cerut bani de la el

Candidata comună a forțelor antioligarhice la alegerile prezidenţiale, Maia Sandu, a anunţat că pe contul PAS a fost virată o sumă de bani de „provenienţă neclară” de la o persoană cu probleme de integritate. Sandu spune că a fost inițiată procedura de returnare a sumei primite, iar PAS urmează să ceară cercetarea cazului de poliție și organele de resort.

Primarul de Orhei Ilan Shor, învinuit de escrocherie în proporţii deosebit de mari şi spălare de bani, într-un dosar ce vizează devalizarea Băncii de Economii, a recunoscut că a făcut donații pentru PAS, bani pe care formațiunea politică nu vrea să-i accepte.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...