(video) Un nou joc online. Ajut-o pe Albinuța Maia să treacă de minciunile electorale

2016-11-08_12-51-35

În plină campanie electorală, un grup de tineri a lansat astăzi un joc online menit să o ajute pe candidata comună a partidelor de dreapta, Maia Sandu, întruchipată de o albină, să treacă mai ușor de falsurile care sunt lansate în spațiul public și virtual la adresa ei.

Realizatorii jocului susțin că și-au propus prin intermediului jocului să sensibilizeze tinerii ca aceștia să meargă la votare în turul II al scrutinului prezidențial. „Tinerilor le plac jocurile, iar noi am venit mai aproape de ei. Jocul este dificil, dar nici viața nu este ușoară. Jocul reprezintă viața de zi cu zi a Maiei Sandu, care e nevoită permanent să evite minciunile promovate de contracandidatul său, Igor Dodon, și susținătorul acestuia, Vladimir Plahotniuc”, ne-au declarat developerii.

Cum se joacă? Foarte ușor! Cu ajutorul butonul „Spațiu” de la claviatură sau cu ajutorul unei atingeri pe ecran pe telefoanele mobile.

Jocul este disponibil gratuit pe site-ul Albinuta.md. Vedeți mai jos o tentativă a redacției #diez de a trece toate nivelurile:

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente