(LIVE VIDEO) Igor Dodon și Maia Sandu se vor confrunta astăzi în cadrul a două dezbateri publice

maia sandu igor dodon

Maia Sandu și Igor Dodon vor participa astăzi la cea de-a doua dezbatere electorală din turul II. Candidații la prezidențiale se vor întâlni în platoul postului public Moldova 1 la ora 19.45, iar apoi în studioul TV7, la ora 21.00.

Sandu și-a exprimat speranța că dezbaterea va fi mai consistentă decât prima,  despre care a spus: „Dezbaterea de joi nu a fost o dezbatere prezidențială. A fost mai mult o gîlceavă. Adversarul meu urmărește un singur scop: să-mi submineze credibilitatea și demnitatea, cu atacuri la persoană și folosind falsuri și dezinformări de tip kaghebist”.

Lidera PAS și-a confirmat prezența atât la dezbaterea de la postul național cât și la emisiunea Nataliei Morari, în timp ce candidatul socialist a cofirmat doar la dezbaterea de la Moldova 1: „Am rezerve față de participarea la TV7, deoarece acolo este o moderatoare față de a cărei imparțialitate avem mari dubii. Avem temeiuri să o bănuim de partizanat politic accentuat în favoarea Maiei Sandu. Dacă TV7 nu va propune un alt moderator, neutru, care nu este părtinitor politic, putem lua decizia de a nu participa la aceste dezbateri”.

Igor Dodon a mai menționat că va examina oportunitatea de a participa la dezbateri la postul Jurnal TV,  precum și la televiziunile holdingului lui Plahotniuc, însă va participa la toate dezbaterile cu Maia Sandu de la posturile PRO TV și Moldova 1, ca fiind mai puțin părtinitoare sub aspect electoral.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente