La întâlnirea cu locuitorii din raionul Şoldăneşti, Maia Sandu a declarat că primul lucru, pe care ar trebui să îl facă viitorul preşedinte al Republicii Moldova, este să scoată instituţiile de drept de sub influenţa politicului.

Prezent la discuţiile cu localnicii, fostul premier Valeriu Muravschi şi-a exprimat indignarea faţă de recentele declaraţii făcute de unii slujitori ai bisericii.

Locuitorii raionului Şoldăneşti spun că vor schimbări majore în ţară, astfel încât copiii lor să trăiască mai bine. Unii dintre ei s-au arătat dispuşi să acorde ajutor studenţilor care sunt nevoiţi să meargă la baştină pentru a vota.

La întâlnirea cu locuitorii din raionul Orhei, Maia Sandu a dezminţit speculaţiile referitoare la venirea în Moldova a 30 de mii de refugiaţi şi a menţionat că este vorba despre o campanie de denigrare la adresa ei.

Oamenii spun că vor un preşedinte onest, care să fie preocupat de creşterea nivelului de trai al populaţiei.

Iar membrii Platformei DA i-au îndemnat pe cetăţeni, mai ales pe tineri, să iasă la vot într-un număr mare pe 13 noiembrie.

Mâine, candidatul comun la prezidenţiale, Maia Sandu, şi liderul Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, vor avea mai multe întâlniri cu locuitorii din oraşul Bălţi şi din satul Elizaveta din componenţa aceluiaşi municipiu.