„Ca un cetăţean al Republicii Moldova, am dreptul să mă exprim liber oricând şi oriunde. Eu personal o votez pe Maia Sandu”, a declarat vloggerul într-un video postat pe pagina sa de facebook.

Totodată, Ilie Bivol a îndemnat toţi cetăţenii cu drept de vot să iasă pe 13 noiembrie şi să voteze pentru un preşedinte care va duce ţara înainte.

„Este foarte important ca la data de 13 noiembrie să ieşim la vot. Nu contează eşti tânăr sau bătrân. Trebuie să votăm un preşedinte care să ducă ţara înainte, dar nu înapoi cu 20 de ani. Pe 13 noiembrie nu sta acasă, nu fi nepăsător! Ieşi la vot. Cheamă-ţi prietenii şi votaţi un preşedinte. Dacă ţie-ţi pasă de ţara asta şi vrei schimbări în ţara asta, ieşi la vot! Votul tău contează. Dacă vrei un viitor mai bun, nu fi nepăsător şi ieşi la vot pe 13 noiembrie. Mai avem o şansă”, a mai declarat vloggerul.

Tot pe pagina sa de facebook, Ilie Bivol a postat o fotografie în susţinerea Maiei Sandu, utilizată în mediul online. Internauţii i-au susţinut ideea, poza adunând, în scurt timp, mii de like-uri şi peste o sută de comentarii.