Sezonul "Versace / Cunanan: American Crima Story" o reuneşte pe Gaga cu producatorul executiv Ryan Murphy, care a distribuit-o pe cântăreaţa american în "American Horror Story: Hotel", într-un un rol care i-a adus lui Gaga un premiu Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-o serie televizată.

De asemenea, Gaga apare în prezent în "American Horror Story: Roanoke". Al treilea sezon al "American Crime Story" este de aşteptat să intre în producţie la începutul anului 2017. Primul sezon al "American Crime Story - The People vs. O.J. Simpson" a câştigat nouă premii Emmy Primetime.

Gianni Versace a fost împuşcat şi ucis în afara conacului său din Miami Beach, în iulie 1997, de criminalul în serie Andrew Cunanan, care s-a sinucis opt zile mai târziu, cu aceeaşi armă. Este încă neclar de ce Cunanan, care a ucis cel puţin cinci persoane pe durata unui măcel de trei luni, s-a orientat către Versace.

Gaga şi Donatella Versace, care a preluat funcţia de designer principal al imperiului modei după moartea fratelui ei, sunt prietene apropiate. Gaga a înregistrat şi o "scrisoare de dragoste", piesa cu titlul "Donatella" pentru albumul său din 2013, denumit "Artpop".Gaga a jucat şi în reclama pentru campania de primăvară din 2014 a Donatellei Versace. Gaga şi Versace au defilat şi pe covorul roşu împreună la Met Gala în mai.