Change Through Possibility – un eveniment pentru tinerii dornici să cunoască despre antreprenoriat şi voluntariat

group-volunteering-lakers
Foto: Imagine simbol

Grow Me Up vă invită la un nou eveniment – Change Through Possibility (CTP). Acesta este organizat cu susținerea Interact Chişinău şi JCI Chişinău, fiind o oportunitate incredibilă pentru tineri ca să se familiarizeze cu antreprenoriatul şi voluntariatul.

Evenimentul este constituit din 3 activităţi:

Prima activitate este panelul de discuţii, care reprezintă punctul de pornire şi centrul evenimentului. În cadrul acestuia, tinerii vor avea posibilitatea să comunice şi să se consulte cu un specialist din domeniile Marketing, Business &Administrare, Justiție, Jurnalism și Psihologie. Astfel, participanţii vor putea afla detalii indispensabile pentru crearea unui proiect de succes, folosind experienţa de viaţă a unor antreprenori cunoscuţi pentru reuşitele lor pe plan profesional. Pentru a participa, trebuie să vă înregistraţi completînd acest formular.

14957976_202577333516852_1829275420_o

Cea de-a doua activitate este consacrată promovării voluntariatului, un tîrg de organizaţii.Acesta va dura pe tot parcursul evenimentului, iar tinerii se pot informa și aplica la ONG-uri, care îşi vor expune activitatea şi proiectele implementate.

Speed dating. Aceasta presupune discuţii contra-cronometru (vor dura doar un minut) între tineri şi antreprenorii invitaţi. În timpul acestei activităţi se va face un schimb de cărţi de vizită, iar participanţii cu ideile cele mai creative vor fi recrutaţi, în calitate de voluntari. Formularul de aplicare îl găsești aici.

Dacă sunteţi dornici să faceţi cunoştinţă cu oameni de succes şi să vă implicaţi cît mai activ în diverse orgaizaţii, nu ezitaţi să veniţi pe data de 26 noiembrie, la Generator Hub, la evenimentul Change Through Possibility.

Pentru mai multe informaţii,vă îndemnăm să urmăriţi pagina de Facebook a evenimentului.
Investiție: 10 lei
Date de contact:
Tel. 069342093
E-mail: [email protected]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente