Dacia s-a impus la limită, 1-0, prin golul marcat de Cociuc în minutul 68, după o greşeală a portarului Denis Rusu, care nu a închis bine unghiul porţii.

Astfel, după şase partide directe între cele două formaţii, ambele formaţii au câte două victorii, iar alte două meciuri s-au încheiat la egalitate.

După succesul de astăzi, Dacia a făcut un pas mare spre al doilea titlu de campioană al Moldovei din istoria clubului, având în acest moment un avans de trei puncte faţă de principala urmăritoare, Sheriff Tiraspol şi şase puncte mai multe decât Milsami.

Pe de altă parte, „galben-verzii” nu-şi mai propun obiective în acest sezon, formaţia de pe Strada Butucului clasându-se pe poziţia a 5-a, fără şanse de a prinde un loc pe podium, care i-ar asigura participarea în cupele europene.

Fanii oaspeţilor au avut interzis la derby, această decizie fiind luată de administraţia gazdelor, dar chiar şi aşa, aceştia şi-au făcut apariţia în tribune la jumătatea partidei, aruncând cu fumigene pe terenul de joc, după care au fost escortaţi de poliţie din incinta stadionului.

În alte meciuri din aceeaşi etapă, Saxan a pierdut pe teren propriu cu multipla campioană a ţării, Sheriff Tiraspol, 0-1, în timp ce Milsami va face, mâine, deplasarea la Chişinău pentru a o înfrunta pe Academia. În duelul codaşelor clasamentului se vor întâlni Zarea şi Dinamo-Auto.