(video) Anastasia Organ, tânăra din Chişinău care a demonstrat la X Factor că vocea o poate duce departe

1478271723c40177ed

Este o brunetă cu un chip luminos și o voce suavă. Se numește Anastasia Organ, are 17 ani, vine din Chișinău și chiar dacă familia nu a susțint-o să participe în competiția românească X Factor, ea a demonstrat pe scena de la București că vocea o poate duce departe.

A fost o fire pesimistă, asta pentru că nu prea a primit susține din partea celor dragi și speră că, odată cu participarea la X Factor, acest lucru se va schimba. „Am fost tot timpul bună la purtat măști. Nu consider acest lucru neapărat avantajos, dar așa s-a întâmplat. Îmi spuneam des că nu sunt bună de nimic”, spune concurenta, cu referire la faptul că nimeni nu a crezut în talentul său.

Anastasia a venit însoțită de mama sa, care s-a lăsat cu greu convinsă că fiica ei ar putea avea o șansă să-și urmeze visul: acela de a cânta. „Mama mea e o fire foarte determinată, competitivă și decisă. Cred că își dorește și eu să fiu așa, dar eu sunt un pic mai melancolică, nostalgică și mai printre nori. Aș vrea doar să creadă în mine”, spune Anastasia.

Prima impresie a lui Brenciu: „Tu și DiCaprio, amândoi ați fost atacați de urs”, cu referire la ținuta Anastasiei.

În a zecea gală din sezonul 6 „X Factor”, Anastasia Organ a cântat cu pasiune și dăruire melodia interpretată de Adele – „When We Were Young”.

Horia Brenciu: „Anastasia, ai o voce tânără și frumoasă, ai foarte mult bun simț când cânți și trăiești muzica. Te aplaud și pentru tenis, dar mai ales pentru decizia de a te întoarce la muzică”.

Carla’s Dreams: „Mi-ai lăsat senzația că ți-e foarte frică să nu greșești, dar a fost o prestație de bun-simț”.

Delia: „Ai cântat foarte echilibrat”.

Ștefan Bănică Jr.: „Eu ți-am mai găsit o calitate: sensibilitatea, pe care ai avut-o din plin și mie mi-a plăcut”.

Anastasia a primit patru de DA!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente