Maia Sandu: „Dezbaterea de joi nu a fost una prezidențială. A fost mai mult o gâlceavă”

Maia Sandu
Foto: Privesc.eu

Candidatul comun de centru-dreapta la prezidențiale, Maia Sandu, susține că dezbaterea de joi seara difuzată de postul ProTV Chișinău nu a fost o dezbatere prezidențială, ci a fost mai mult o gâlceavă. De asemenea, Igor Dodon ar urmări scopul să-i submineze credibilitatea și demnitatea, cu atacuri la persoană și folosind falsuri și dezinformări de tip kaghebist, susține Sandu prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

„Dragi prieteni,
Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele de sprijin pe care mi le trimiteți în fiecare zi. Sunteți atât de mulți, din toată Moldova și de peste hotare, încât nu aș putea răspunde personal tuturor. Sunt de acord cu voi. Oponentul meu a ales o strategie de campanie murdară și rușinoasă. Dezbaterea de joi nu a fost o dezbatere prezidențială. A fost mai mult o gâlceavă. Adversarul meu urmărește un singur scop: să-mi submineze credibilitatea și demnitatea, cu atacuri la persoană și folosind falsuri și dezinformări de tip kaghebist.

Dragi prieteni,

Vă asigur că am o capacitate de rezistență nelimitată. Niciun atac, nicio minciună sau insultă nu mă va determina să renunț la scopul pe care mi l-am propus, un scop pe care îl împărtășim cu toții: să curățăm sistemul politic al acestei țări și să punem temelia unei vieți noi în Moldova, guvernată după reguli democratice, cu o justiție independentă și economie prosperă.

Sper că următoarea dezbatere TV ne va oferi oportunitatea de a pune întrebări corecte și de a răspunde preocupărilor reale ale cetățenilor noștri. Cred că toată lumea înțelege că adversarul meu reprezintă un adevărat pericol pentru țara noastră și pentru viitorul nostru.

Mai avem încă opt zile pentru a duce mesajul nostru la oameni. Eu am nevoie de sprijinul dumneavoastră, al tuturor. Moldova are nevoie de voi. Sunt absolut convinsă că putem obține această victorie.

Împreună, vom învinge!”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente