(video) Ion Barbu a trecut de etapa duelului și merge mai departe la Vocea României

imagine

Ion Barbu, un tânăr de 23 de ani din Chișinău, a trecut prin etapa duelului, în ediția din 4 noiembrie la Vocea României. Ion a interpretat alături de concurenta Maria Adam piesa „My Immortal” de Evanescence.

Deși a avut emoții la repetiții pentru că nu cunoaște limba engleză, într-un final a reușit să cucerească jurații concursului.

În urma interpretării, Marius Moga a menționat că piesa a sunat bine însă nu înțelege de ce Smiley a ales acest duet și această piesă. „Mie mi-a lipsit bărbatul din piesa asta, abordarea mai bărbătească din piesa asta”, a susținut Chirilă.

„Muzica este cel mai rebel tărâm și tot ce e atipic ne scoate din banal”, a susținut însă Loredana.

Decizia lui Smiley a fost însă de a merge mai departe cu Ion: „Mă bucur foarte mult că Ion a reușit să se mobilizeze și sper să o facă și în continuare. Am ales să merg cu Ion pentru că are o sclipire în voce și nu pot să nu observ asta”.

Ion Barbu a fost în finala de la „Românii au Talent” și nu vrea să rateze nici finala de la „Vocea României”.

Ion Barbu a absolvit Liceul de muzică „Ciprian Porumbescu” din Chișinău şi Academia de Muzică şi Arte Plastice. Prima sa apariţie pe scenă a fost la opt ani, deși a început să cânte de la trei ani, iar acasă are o colecție de premii muzicale.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente