(video) Cristina Baban, bruneta focoasă cu zâmbet de aur din Chișinău, merge mai departe la X Factor

14782820850cbe90b3

Pozitivă, cu plete lungi, energică și cu zâmbetul pe buze! Această „combinație” poartă numele de Cristina Baban, vine la X Factor din Republica Moldova și are 30 de ani. Cristina este o fire veselă, dar mai presus de toate are o mare pasiune: muzica.

De circa 10 ani se ocupă cu decorul evenimentelor. A lucrat în diferite domenii pentru a se regăsi, iar de patru ani și jumătate a decis că muzica este foarte importantă pentru ea. „Mama mi-a povestit că la vârsta de doi ani, eu deja cântam o piesă în limba rusă. Mă urcam pe scaun, iar dacă nu mă observa nimeni, mă făceam albastră pe față!”, povestește concurenta.

 

 

Așadar, e frumoasă, are talent și determinare și reușește să cucerească juriul, și pe Dani, de la prima vedere. În zecea gală din sezonul 6 „X Factor”, Cristina Baban a cântat melodia interpretată de Sigma ft Paloma Faith – Changing.

 

 

Dacă Delia și Carla’s Dreams s-au arătat încântați de prestația Cristinei și au votat cu „DA”, Brenciu a fost mai tranșant și a zis „NU”.

Carla’s Dreams: Nu o să spun la general nimic. Eu vreau doar să-ți spun că sunt foarte mulți oameni care lucrează în studiou, care caută să scape adesea de excesul de melisme pe care îl au foarte multe fete. Deja văd câteva variante de utilizare a felului în care cânți, cum arăți, cum te prezinți în etapa următoare. Mie mi-a plăcut. Răspunsul meu este DA. Mult succes.

Nu știu cât este ea de modelabilă la 30 de ani sau de introdus într-un grup cu cineva. De ce nu?

Horia Brenciu: Dacă ochișorii tăi frumoși ar fi dublați de voce, ai fi primit toate aplauzele de la mine. Din punctul meu de vedere, nu cred că ești pregătită pentru X Factor. Răspunsul meu este „NU”.

Delia: Răspunsul meu este DA.

Ștefan Bănică Jr.: Sincer, eu nu te văd la X Factor pe tine cântând singură în condițiile în care din punctul meu de vedere ai reuși să te integrezi într-un grup, prezența ta ar fi binevenită la X Factor și de aceea mi se pare ok să-ți acord această șansă. Îți spun DA.

Cristina: Eu personal nu mă văd cu o trupă, dar pentru o încercare nu m-aș da în lături. Eu sunt pentru orice experiență. Știu că am de lucrat, știu la ce trebuie să lucrez.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente