20:50:06 19.04.2024
Stiri

FOTO Prima ELIMINARE la „Romanii au talent"! Basarabeanul care a fost FAVORITUL publicului şi cine i-a FRÂNT inima Andrei

Monden 09.05.2015 14:48 Vizualizări1582 Autor: Ziarul National


Primele semifinale ale show-ului Românii au talent" s-au încheiat şi cu prima eliminare. Juriul a avut de ales, vineri, între un cuplu de dansatori şi o cântăreaţă de nouă ani, scrie libertatea.ro.

Potrivit sursei, decizia celor patru juraţi a fost extrem de grea, iar la final mezina primelor semifinale a plecat acasă. Copila a izbucnit în plâns când a aflat că este eliminată, iar Andra, singura dintre juraţi care i-a acordat votul ei, a lăcrimat când a văzut-o.

Solista s-a dus pe scenă să o încurajeze pe micuţa solistă şi a asigurat-o că îi va oferi tot suportul pentru a deveni o mare cântăreaţă.

Bebe Cotimanis, ultimul care a acordat votul lui cuplului de dansatori, a rugat-o pe copilă să îl ierte, dar aceasta, cu ochii în lacrimi, i-a spus că nu poate face asta. Momentul a fost unul stânjenitor şi emoţionant atât pentru marele actor, cât şi pentru ceilalţi trei juraţi.

Cei trei concurenţi ce au intrat în finală sunt: basarabeanul Ion Barbu, care a interpretat impecabil piesa "Dacă ploaia s-ar opri" a lui "Cargo", pianistul Traian Constantin şi cuplul de dansatori format din Oana Zara şi Alex Bordea.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md