Tinerii din diasporă cer companiei aeriene low-cost Ryanair discount pentru a putea ajunge la vot

ryanair-reviews-aircraft

Tânărul masterand Radu Marian, stabilit la Edinburgh, Marea Britanie, a inițiat o campanie online prin intermediul căreia cere celei mai mari companii aeriane low-cost din Europa, Ryanair, discount pentru cetățenii moldoveni care vor să ajungă în turul doi al alegerilor ca să voteze.

Împreună cu Asociația Moldovenilor din UK am trimis astăzi o scrisoare către Ryanair, prin care îi rugăm să ofere discount-uri pentru moldovenii care călătoresc cu avionul în Europa în weekendul alegerilor către secțiile de votare. E o ocazie unică de a mobiliza votul la o scară mult mai largă”, susține Radu.

Potrivit tânărului, aceasta este o idee foarte ambițioasă, poate prea ambițioasă, dar dacă va fi creată o presiune publică, șansele ca acest lucru să devină realitate cresc și aici tinerii au nevoie de ajutorul cât mai multor persoane. „Așadar, ce trebuie să faceți este să copiați link-ul scrisorii bit.ly/letter-to-ryanair și să-l trimiteți către conturile de Twitter sau Facebook ale Ryanair, alături de un mesaj gen: „Hey Ryanair, here’s a request from Moldovans”:

– Twitter: https://twitter.com/Ryanair
– Facebook: https://www.facebook.com/ryanair

În plus, puteți replica scrisoarea și către alte companii de transport din alte țări, în special companiile de tren sau autobuz din Italia, unde sunt multe secții de votare.

Let’s go. This is not impossible. Share-share!”, scrie Radu pe contul său de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente