(foto) Oameni „cu scaun la cap”. Echipa #diez într-un nou rol

echipa-diez

Pentru o seară, fetele din echipa #diez au acceptat provocarea companiei „Decoprim” și anume de a intra în rolul modelelor. Alina, Olesea și Elena nu doar au pozat, dar au probat comoditatea scaunelor celor de la compania „Decoprim”. Agentul economic pune la dispoziția consumatorului o gamă largă de modele de scaune, care mai de care, mai futuriste sau ciudate, pentru birou sau bucătărie, pentru relaxare sau de tip bar.

În cadrul sesiunii foto, veți vedea doar câteva din modelele de scaune care sunt puse în vânzare atât la bucată, cât și angro. Compania Decoprim pune în vânzare și alte tipuri de produse gen: oglinzi, cuiere, rafturi etc.

Pentru noi, cei din online, este foarte important să avem un scaun de birou comod și relaxant. Este bine știut faptul că scaunul de la birou sau de acasă este un element important care ne ajută să ne menținem un spate sănătos, iar o poziție corectă a corpului contribuie la confortul și sănătatea noastră. Atunci când stai în scaunul de birou folosești aproape 100 de mușchi, așa că este bine să utilizezi un scaun de calitate. În acest sens, compania „Decoprim” ne-a prezentat o serie de scaune pentru birou comode, accesibile oricărui buzunar și rezistente în timp.

Pentru evenimente informale, scaunele de bar surprind prin gama variată de culori și elemente de cea mai bună calitate. Acestea pot fi moderne sau clasice, cu spătar sau fără, perfecte pentru un local pentru petreceri. De asemenea, cei de la Decoprim vă prezintă și o serie de modele de scaune și mese pentru bucătărie.

Pentru mai multe informații și detalii acesați pagina decoprim.md sau pagina de facebook.com.

Mai jos puteți să admirați fetele care vă informează în fiecare zi despre ultimele informații utile pentru tineri și nu doar:

#Model de scaun I – 1.270 de lei 

Scaun de bar rotativ, reglabil pe înălțime, cu șezutul moale și confortabil, tapițat cu piele ecologică, baza din oțel cromat.

#Model de scaun II – 1.590 de lei

Scaun de bar rotativ, reglabil pe înălțime, cu șezutul din piele ecologică, baza din oțel cromat, piston cromat.

#Model de scaun III – 840 de lei 

Scaun de bar rotativ, reglabil pe înălțime, cu șezutul din plastic ABS, baza din oțel cromat, suport cromat pentru picioare. Înălțimea șezutului se poate regla între 58 si 78 de cm.

#Model de scaun IV – 740 de lei 

Disponibil în mai multe culori. Înălțimea șezutului se poate regla între 58 și 78 de cm. Diametrul șezutului e de 45 de cm.

#Model de scaun V – 870 de lei 

Grație designului său modern, acest scaun poate fi integrat la fel de bine într-o bucătărie sau sufragerie modernă. E realizat din piele ecologică de calitate înaltă, forma picioarelor e netradițională, scaunul are un aspect elegant. Spătarul înalt asigură o susținere bună a utilizatorului. În plus, scaunul este ergonomic și foarte rezistent. Oriunde va sta, acest scaun cu siguranță va fi apreciat nu doar de utilizatorii săi, ci va atrage și priviri admirative din partea celor din jur.

#Model de scaun V – 1.750 de lei 

Un astfel de fotoliu de birou va crea un spațiu de lucru confortabil și inedit. Fotoliul este alcătuit dintr-o stea din oțel cromat, spetează cu un suport pentru spate bun, un șezut moale și confortabil și mecanism de ridicare și leagăn să faciliteze și să accelereze ajustarea înălțimii scaunului.

 

#Model de scaun VI 

#Model de scaun VII – 980 de lei 

Fotoliu pentru operatori. Înălțimea șezutului 44-53 de cm. Înălțimea spătarului – 98 de cm.

 

#Model de scaun VIII  

  

#Model de scaun IX – 790 de lei 

Scaun modern, realizat din plastic și cadru metalic vopsit, foarte rezistent. Grație designului său, poate înfrumuseța cu ușurință orice încăpere. Potrivit pentru restaurante, cafenele, baruri etc.

#Model de scaun X – 455 de lei

Acest scaun de relaxare poate infrumuseța cu ușurință orice încăpere sau terasă. Structura acestui scaun este foarte rezistentă, fiind realizată dintr-un cadru metalic vopsit. Forma și aspectul său îl recomandă pentru spații moderne, săli așteptare etc. E disponibil în culoare verde și sură.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente