L-am auzit pe unul dintre liderii mişcării cerându-şi scuze de la presupuşi patrioţi de altă naţionalitate, agenţi ai Kremlinului, am urmărit conferinţa de presă a Platformei DA. Ceea ce a trebuit să înţelegem clar a e că în prima fază Platforma DA îşi propune să facă ordine în CEL DE-AL DOILEA STAT ROMÂNESC.

În situaţie geopolitică extrem de complicată, în care ruşii ne ţin în îmbrăţişarea mortală,  ei vor face tot posibilul pentru a distruge statalitatea, deşi declară fariseic că recunosc independenţa teritorială şi suveranitatea R.M.

O fac cu mult succes deocamdată. Cum? Ei ne distrug statul recunoscut de ONU cu ajutorul elementelor criminale care au ajuns la putere cu ajutorul banului şi a dublelor standarde de comportament în relaţiile cu partenerii externi. Am ajuns un stat captiv al ruşilor datorită acestui miliard de EURO FURAT. Platforma DA a spus răspicat că vrem un DNA în frunte cu Codruţa şi la Chişinău, ceea ce denotă că ţara noastră, România este un stat civilizat. Or cel puţin de la Contractul Social al lui Rousseau, statul este poporul. Relaţia presupune furnizarea şi garantarea ordinii necesare în societate. Fără ostaşii, poliţia şi aparatul de control al statului bandele de tâlhari şi bandiţi pun stăpânire pe toate străzile. La noi e grav de tot, tâlharii şi bandiţii se află DEJA la guvernare şi râd de noi.  Vor să ne facă un fel de complici la extorcări, violuri, jafuri, omoruri, războaie între etnii.

Deci, vom înţelege că, atâta timp cât vom avea un astfel de stat nimeni nu se va uni cu noi în afară de Rusia imperială a lui Putin pe care ne-o bagă pe gât Zâna şi Dodon, Usatîi, Voronin, Filat şi Plahotniuc-Diacov-Lupu. Avem, deci, nevoie de UNIRE în interiorul statului pentru a instaura ordine şi dreptate pentru om, indiferent de naţionalitate.

 Trebuie să-i lipsim pe bandiţii de la guvernare de posibilitatea de a impune prin stigmatizarea acestei mişcări, a partidelor unioniste a minciunii sfruntate că vom fi mai răi decât ei în relaţii cu etniile conlocuitoare. Pentru aceasta Voronin, Filat, Plahotniuc, Dodon şi Karabina impun un control de fier asupra vieţii cotidiene, vezi numirile pe sprânceană la CCA, în consiliul de observatori. Ei vor înăbuşi cu ajutorul baionetelor ruseşti până şi cea mai moderată critică , îi vor face pe cetăţeni să tremure de frică în case, vor cenzura ştirile, vor revoca paşapoartele, vor bate în uşă la trei dimineaţa şi maltrata copiii sau smulgându-i din cuibul părintesc pentru un presupus delict. Nu vom uita lecţiile istoriei.

Acesta este viitorul R.M. pe care monstruoasa guvernare ni-l pregăteşte pentru a ne dezbina de fraţi. E firesc pentru a ne apăra, vom cere  UNIREA ŞI TREBUI E SĂ O FACEM, FIINDCĂ ROMÂNIA ESTE UN EXEMPLU CONCRET AL SCHIMBĂRII.

Iniţial, însă, trebuie să ne unim în interior pentru a deveni o forţă, capabilă să-i dea jos pe cei care acceptă mai degrabă ”un război cu Rusia decât un nou 7 aprilie”.

Platforma DA are suficient potenţial intelectual capabil să explice această nouă situaţie minoritarilor , astfel ca să nu distrugă visul european al populaţie care e simplu de tot –  să trăiască în ordinea şi legea ei, să nu moară de foame şi să-şi poată creşte copiii în demnitate şi adevăr, aşa după cum o face întreaga Europă civilizată, România fiind parte a ei.

Vasile Grozavu