Andrei Năstase s-a întâlnit cu un grup de primari PD: Aceștia spun că Plahotniuc le cere să-l susțină pe Dodon

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, s-a întâlnit cu un grup de primari PD din diferite raioane ale ţării. Aceștia anunță că sunt revoltaţi şi îngrijoraţi de deciziile luate în afara organelor de conducere ale partidului, privind susţinerea lui Dodon la funcţia de preşedint.

„La inițiativa unui fruntaș al Partidului Democrat, am avut o întâlnire cu opt primari PD din diferite raioane ale țării. Aceștia s-au arătat revoltați și îngrijorați de deciziile luate în afara organelor de conducere ale partidului, privind susținerea lui Dodon la funcția de președinte. Cum să ne uităm în ochii oamenilor, zic ei, când ieri Lupu vorbea de integrare europeană, iar azi Plahotniuc ne îndeamnă să-l facem pe Dodon președinte, știind prea bine că în comunitățile noastre candidatul antioligarhic are cea mai mare susținere?”, afirmă Năstase.

„Acești primari au decis să fie alături de Oameni. I-am asigurat și îi asigur și pe alții că doar aproape de oameni sunt în siguranță și doar așa ne putem salva țara de Rău. Și încă ceva, zic aleșii: pe 15 octombrie 2016 borsetcele au simțit miros de ARDE”, mai spune Andrei Năstase.

De menționat că, după retragerea lui Marian Lupu din cursa electorală, au apărut mai multe informaţii din teritoriu, precum că atât primarii PD, cât şi membrii şi activiştii partidului au fost obligaţi să facă agitaţie în favoarea candidatului socialiştilor, Igor Dodon.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...