„Construiește o afacere tehnologică globală de oriunde” – prezentarea unei cărți pentru antreprenorii în devenire

2

În perioada 7-11 noiembrie 2016 Chișinăul va găzdui prima ediție Startup Week, o inițiativă globală sub egida Techstars, creată să impulsioneze inovația și să consolideze ecosistemele antreprenoriale din țările în care are loc. Pe 8 noiembrie, ora 14:00 – 15:30 în cadrul evenimentului va avea loc prezentarea cărții la care lucrează Grigore Raileanu, antreprenor în serie și fondator REMSYS, Noction și Retently.

Scopul evenimentului este de a prezenta cartea „Build and run a global tech business from anywhere”. Scopul cărții este să creeze un framework pentru antreprenorii care își lansează prima afacere tehnologică, precum și pentru cei care planifică să lanseze curând un business, însă nu dețin cunoștințe sau suficientă experineță pentru a face asta.

1

Cine este speakerul?

Grigore Raileanu este un antreprenor. După lansarea Remsys, o companie care administrează mii în toată lumea, acesta a creat un produs care optimizează rețelele clienților și a fondat companiaNoction, iar la moment lucrează la SaaS, în cadrul Retently. Cu peste doisprezece ani de experiență în antreprenoriat, combinând un trecut tehnic puternic cu conducerea afacerilor, Grigore Raileanu va fi speakerul evenimentului.

 

Nu uita să te înregistrezi aici pentru a putea participa la eveniment. Participarea este gratuită și este posibilă doar în baza înregistrării prealabile. Urmărește pagina de Facebook a evenimentului pentru a fi la curent cu toate noutățile.

Chișinău Startup Week este organizat de către Tekwill și Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”, în parteneriat cu Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova, IBM, Pentalog, hub:raum Krakow. Evenimentul va fi găzduit de iHUB, Dreamups Innovation Campus, Generator Hub, Artico și Centrul de Informare și Acces.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente