Asta chiar dacă televiziunile controversatului oligarh tirajau aseară, odată cu apariţia primelor rezultate de la CEC, că „Dodon e la un pas de victorie”, iar după ce situaţia s-a schimbat şi a devenit clar că Dodon nu câştigă din primul tur, acestea nu au ascuns dezamăgirea stăpânului, anunţând deja că „moldovenii au ales şi acum culeg”. Şi tot după ce, în ziua alegerilor, pe sediile PD erau încleiate afişe „Dodon - preşedinte”.

Or, în timp ce există dovezi clare că Vladimir Plahotniuc îl susţine pe socialistul Dodon şi face tot posibilul ca acesta să devină preşedinte, holdingul oligarhului continuă că manipuleze, încercând să inducă ideea că Maia Sandu este susţinută de controversatul oligarh.

Astăzi, în cadrul conferinţei de presă susţinută de Maia Sandu, o angajată a unui post de televiziune din holdingul lui Plahotniuc a întrebat-o pe preşedinta PAS dacă recunoaşte că a acumulat atâtea voturi „graţie sprijinului oferit de Vladimir Plahotniuc”. Nici n-a reuşit să-şi ducă întrebarea până la capăt, că sala, inclusiv ceilalţi jurnalişti, au izbucnit în hohote de râs.

„Iată şi răspunsul la întrebarea dvs.”, a punctat Maia Sandu.
 

Conferinţă de presă cu tema „Maia Sandu şi susţinătorii anunţă...

Susţinerea lui Vlad Plahotniuc aduce zâmbete pe feţele oamenilor :D Live aici: https://www.privesc.eu/arhiva/69846

Posted by Privesc.Eu on Monday, October 31, 2016

La scurt timp, postul Publika TV a venit cu o altă ilaritate, găzduind o întreagă emisiune pe tema faptului că „Maia Sandu nu spune mulţumesc”.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.