(foto) Corturile campaniei pro-europene „ADERĂ ACUM” au fost vandalizate

adera

Un grup de persoane neidentificate a vandalizat cortul campaniei de informare privind beneficiile integrării europene „ADERĂ ACUM”. Incidentul a avut loc în sectorul Rîșcani al capitalei și, potrivit reprezentanților campaniei, este al 3-lea din ultima perioadă.

„Condamnăm acțiunile vanadlilor. Este un atentat la libertatea cuvântului, libertatea de întrunire pașnică. Incidentul cu cortul de informare pro-europeană este la al trei-lea incident de intimidare cu violența din sectorul Rîșcani. Acțiunile barbare din partea opozanților opțiunii europene este condamnabil. Solicităm condamnarea și vandalizarea corturilor de informare proe-uropeană de către toți concurenții electorali și calificarea acestor fapte  incompatible cu dreptul la exprimare pașnică”, au scris reprezentanții campaniei pe pagina lor de facebook unde au postat și fotografii de la locul incidentului.

Campania „Aderă Acum” care drept scop informarea privind beneficiile și avantajele integrării europene a fost lansată la mijlocul lunii august ca urmare a unei inițiative comune venite de la un grup de organizații non-guvernamentale.

acerd

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente