(VIDEO) Real se impune la scor cu Alaves, iar Ronaldo reușește o nouă performanță exotraordinară

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Real Madrid a câștigat cu 4-1 pe terenul lui Alaves, iar Cristiano Ronaldo a fost cel mai bun om al madrilenilor. Lusitanul a marcat un hat-trick dar a și ratat un penalty.

Cei care au marcat primii au fost bascii, prin Deyverson, din centrarea lui Theo Hernandez, în minutul 7. Bale a reușit să înscrie câteva minute mai târziu, însă golul galezului a fost corect anulat pentru ofsaid. Egalarea a venit în cele din urmă dintr-un penalty controversat. Bale a bătut o lovitură liberă, Deyverson a respis, centralul a decis că acesta a făcut henț și a indicat punctul cu var. Ronaldo a marcat de la 11 metri în minutul 17, iar un sfert de oră mai târziu și-a trecut în cont dubla printr-un șut deviat.

Startul reprizei secunde le-a aparținut gazdelor, care au ratat o ocazie uriașă prin Camarasa. În minutul 78, Real Madrid a mai primit un penalty după ce Ronaldo a fost tras în careu. Starul portughez a ratat însă lovitura de la 11 metri. Echipa lui Zidane a făcut până la urma 3-1, grație lui Morata, care a fructificat cu un lob peste Pacheco pasa perfectă a lui Marcelo. Până la final, fundașul brazilian l-a ajutat și pe Ronaldo să reușească hat-trick-ul, în minutul 88.

Acesta a fost al 38-lea hat-trick din cariera atacantului portughez, care rămâne fotbalistul din La Liga cu cele mai multe „triple”. Al doilea în acest top este Lionel Messi, cu 36 de hat-trick-uri.

Încă de la primul gol înscris sâmbătă pe terenul lui Deportivo Alaves, Cristiano Ronaldo a bifat o nouă performanță extraordinară: a marcat împotriva tuturor celor 31 de echipe împotriva cărora a jucat în La Liga.

Real Madrid s-a impus cu 4-1 și rămâne lider în Spania după 10 etape. Madrilenii au acumulat 24 de puncte. De cealaltă parte, Alaves a rămas în partea a doua a ierarhiei din La Liga, cu 10 puncte.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...