Ignite Failure Stories: Cunoaște-i pe primii șase speakeri anunțați

ergrgve

Ignite Chișinău revine pe 10 noiembrie cu ediția Failure Stories. 18 speakeri cunoscuți vor urca pe scena cinematografului Gaudeamus povestind despre eșecurile lor, lecțiile învățate și sfaturile care le au pentru comunitatea antreprenorială din Chișinău. Șase speakeri deja au fost anunțați. Vă invităm să-i cunoașteți.

Grigore Raileanu, Fondator și CEO Retently

ergervdfv

Este un antreprenor in serie condus de succes. Este pasionat de construirea de produse pentru întreprinderi, riscuri, călătorie, de gătit și de adrenalină.

 

Rodica Tataru, Director General AQA Event & Project Management

bvfdvdfv

Experiență vastă în managementul proiectelor, comunicare și PR în cadrul organizațiilor internaționale și promotoarea dezvoltării și promovării Republicii Moldova ca MICE destinație în strânsă colaborare cu USAID Moldova.

 

Pavel Zingan, CEO la Allmoldova
svdvdevre

16 ani de experiență în industria mass-media de pe Internet. Ultimul timp arată interesul de a investi în start-up-uri, în cazul în care există o echipă inspirată de algoritmul de generare de bani distinct și de proiect. Un economist de profesie, avocat accident, un jurnalist prin vocație, start-uper de temperament.

 

Alina Andriuță, Cofondator și trainer Angry Business, Business consultant

unnamed

Și-a început activitatea în cadrul companiei Moldtelecom în calitate de vânzător consultant retail. În scurt timp a ajuns să conducă Departamentul de vânzări către clienți mari alături de o echipă de 10 account manageri.Actualmente Alina este fondator și mentor Angry Business (Comunitate a oamenilor de afaceri din RM), partener de dezvoltare pentru alte proiecte de business, precum și desfășoară o amplă activitate de consultanță și traininguri.

 

Anton Perkin, CEO la FusionWorks

bfd

Anton este lider al companiei FusionWorks, organizatorul și co-fondator DeveloperMD comunitar Generator Hub. După cum reiese din această listă, el a făcut o mulțime și a stricat în viața lui de ajuns. Despre una din aceste greșeli, el vă va povesti, dacă nu o să strice și prezentarea asta.

 

Artur Gurău, CEO la Granat

unnamed

Strateg de comunicare digitală. Din 2011 CEO al Granat. A lansat Rockit în 2014 și co-fondat Academia Rockit în 2015. Interesat de start-upuri, antreprenoriat social, tehnologie, media, politica si fotbal.

Pagina de Facebook a evenimentului o găsești aici.
Bilete la Eveniment poți procura aici.

Ignite Failure Stories este organizat de iHUB Chișinău, Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC şi Tekwill cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”.

Taguri: #USAID Moldova
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente