Mama Maiei Sandu se teme pentru viața fiicei sale

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Mama candidatului Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, se teme pentru viața fiicei sale.

Emilia Sandu, care locuiește în localitatea Risipeni din raionul Fălești, a declarat, vineri după-amiază, după o întâlnire electorală la care a participat și fiica sa, că luptele politice i-au creat foarte mulți dușmani Maiei Sandu.

„Ați văzut pe fața mea că ochii îmi lăcrimau. Am frică pentru viața ei. Dumnezeu să o păzească de rele! (…) Cum să nu îmi fie frică dacă atâta rău împrejur este”, a afirmat Emilia Sandu, potrivit Agerpres.

Mama candidatului PAS la șefia Republicii Moldova susține că, în ciuda temerii pe care o are, are încredere în copilul său și în decizia acesteia de a participa la alegerile de duminică.

„Am încredere și îi respect decizia”, a subliniat Emilia Sandu, care a recunoscut că nu a fost consultată în momentul luării deciziei Maiei de a candida.

Maia Sandu și-a încheiat campania electorală pentru primele alegeri prezidențiale din Republica Moldova, care vor avea loc duminică, printr-o acțiune electorală desfășurată în localitatea natală.

„Oamenii de aici mă cunosc mai bine, au încredere în mine și asta mă ajută acum, pe ultima sută de metri”, a argumentat Maia Sandu decizia de finaliza competiția electorală în satul natal.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...