Cine sunt cei șase candidați la funcția de procuror general și ce viziuni de dezvoltare a Procuraturii au aceștia

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Șase persoane au depus dosarele la concursul pentru selectarea candidatului la funcția de Procuror General. Aceștia sunt Ruslan Caşu, Iurii Garaba, Eduard Harunjen, Viorel Morari, Igor Popa și Igor Serbinov.

Potrivit rigorilor normative, după depunerea actelor de către candidaţi, pe pagina web oficială a procuraturii se publică lista persoanelor care au depus dosarul complet: Curriculum Vitae, scrisoarea de motivare, precum şi conceptul de management şi dezvoltare instituţională a Procuraturii pentru următorii 7 ani, pentru a oferi publicului larg posibilitatea de a prezenta informaţii despre candidaţi.

Atât curriculum vitae, cât și conceptul de devoltare a Procuraturii ale fiecăruia dintre candidați poate fi vizualizat aici.

Persoanele interesate pot prezenta, în formă scrisă, informaţii relevante despre activitatea profesională a candidaţilor la secretariatul CSP. Termenul limită de prezentare a informaţiilor – 11 noiembrie 2016.

În prezent, interimatul funcției de Procuror General este asigurat de Eduard Harujen, după ce Corneliu Gurin și-a anunțat demisia.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...