Pâine la doar doi lei! Partidul Șor a deschis astăzi primul magazin social în Chișinău

magazin-social

Partidul Șor a deschis, astăzi, primul magazin social din Chișinău. Acesta este al 8-lea local din țară. La deschiderea lui au venit pensionarii din raionul Râșcani al Capitalei, care vor beneficia de serviciile magazinului amplasat pe strada Miron Costin 7.

Peste o mie de bătrâni din acest cartierul Râșcani vor cheltui, de astăzi, mai puțini bani pentru alimente și mărfuri de primă necesitate. De asemenea, pâinea, unul dintre produsele vitale, o vor cumpăra cu doar 2 lei. Imediat după deschidere, cei prezenți și-au făcut unele provizii și s-au convins că magazinul social și prețurile mici pentru produse nu este un mit, ci o realitate.

Bătrânii și-au exprimat mulțumirea față de Partidul ȘOR care a decis să extindă proiectul destinat susținerii categoriilor social-vulnerabile ale societății și la Chișinău.

La ceremonia de inaugurare a fost prezent și ex-candidatul la președinție, medicul de la Spitalul Raional Orhei, Inna Popenco. Popenco i-a felicitat pe pensionari cu ocazia deschiderii primului magazin, menționând că proiectul partidului lui Ilan Șor pentru susținerea populației se realizează în pofida presiunilor politice din partea puterii.

„Ilan Șor face ceea ce trebuie să facă statul moldovenesc”, a declarat Popenco, remarcând că „acesta este doar începutul. Așa cum a decis Partidul ȘOR, în toată țara vor fi deschise peste o sută de magazine. Vor fi lansate și alte proiecte sociale cu impact. Noi am început cu Orheiul, dar ne propunem să schimbăm spre bine toată țara! Noi vorbim puțin, dar facem multe – și prin asta ne deosebim de toți politicienii-demagogi și iritanți.”

Partidul ȘOR va deschide magazine sociale în toate sectoarele și suburbiile Chișinăului. În prezent, grupurile de inițiativă colectează semnături „PENTRU” deschiderea unui magazin social. În funcție de numărul de semnături va fi stabilită și ordinea deschiderii magazinelor.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente