Alina Chirciu din Republica Moldova, desemnată Miss Perfect Body la concursul de frumusețe Miss International

Filipineza Kylie Verzosa a fost încoronată Miss International 2016, joi, 27octombrie, la Tokyo, în timp ce Alina Chirciu, reprezentanta Republicii Moldova, a fost desemnată Miss Perfect Body (Miss Corp Perfect), unul dintre premiile speciale ale acestui concurs de frumusețe, informează agenția EFE și globalbeauties.com citate de Agerpres.

Miss International reprezintă una dintre cele patru competiţii internaţionale de frumuseţe, alături de Miss Earth, Miss Universe şi Miss World.

Alina Chirciu este originară din Chișinău, are 20 de ani și studentă la jurnalism. Tânăra a obținut șansa să ne reprezinte țara la Miss International, după ce în cadrul luna mai, în cadrul concursului Miss Moldova 2016, a obținut titlul de I Vice Miss.

Cea de-a 56-a ediție a concursului internațional de frumusețe s-a desfășurat la Tokyo Dome City Hall din Tokyo, Japonia, unde au fost reprezentate șaptezeci de țări. Anul trecut, competiția a fost câștigată de concurenta din Venezuela, Edymar Martínez.

Alina ChirciuAlina ChirciuAlina Chirciu

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.