(doc) Lupu a depus la CEC cererea de retragere din campania electorală

Marian Lupu
Foto: infoprut.ro

Președintele Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu a depus astăzi o cerere la Comisia Electorală Centrală în care declară că își retragere candidatura la funcția de președințe al Republicii Moldova.

„Cererea de retragere a candidatului Marian Lupu a fost depusă oficial! Urmează procedurile legale! Indiferent de emoții și simpatii personale sau politice, valorile și parcursul european al țării rămân prioritatea noastră, așa cum le-am promovat în această campanie electorală!”, a scris pe facebook vice-președintele PDM, Sergiu Sârbu.

doc-lupu

Precizăm că, ieri, 26 octombrie, candidatul la funcția de președinte din partea PDM, Marian Lupu a susținut un briefing de presă unde a anunțat că se retrage din cursa electorală în favoarea Maiei Sandu pe motiv că are cele mai mari șanse să-l învingă pe Igor Dodon.

 

Lupu a menționat că, deși diferența în sondajele interne dintre el și Maia Sandu sunt în limitele marjei de eroare, el a decis totuși să se retragă și s-a arătat mulțumit de campania electorală desfășurată de partidul său și care, potrivit lui, a contribuit la promovarea cursului proeuropean al Republicii Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente