Tragic! Trei tineri au fost găsiți morți într-un lac din capitală/ VIDEO

Trei bărbați, dați dispăruți în luna decembrie, au fost găsiți azi într-un lac din sectorul Ciocana al capitalei. Salvatorii au extras corupurile celor trei într-un rezervor de apă de pe strada Milescu Spătaru 28.

Angajaţii Serviciului Situaţii Excepţionale anunță că au fost solicitaţi să intervină pentru intervenție în jurul orei 15.00. Cei care au observat cadavrele au fost paznicii lacului. O echipă de scafandrieri au scos corpurilor neînsufleţite ale bărbaților în circa o oră, iar investigaţiile urmează să fie efectuate de către organele de drept.

Tinerii au dispărut pe 13 decembrie a anului trecut, după ce au plecat la o petrecere noaptea. Poliția susține că persoanele erau îmbrăcate, iar leziuni corporale nu s-au observat.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.