Trimite e-mail | Printeaza
Electorala 2016
26.10.2016

Iurie Leancă va anunța care vor fi pașii următori ai PPEM în campania electorală

Iurie Leancă va anunța care vor fi pașii următori ai PPEM în campania electorală

Mâine, 27 octombrie 2106, Iurie Leancă va anunța care vor fi pașii următori ai PPEM în campania electorală.După o lungă discuție pe care a avut-o astăzi, 26 octombrie curent, cu membrii și simpatizanții PPEM din toată țara, Iurie Leancă va anunța, pe parcursul zilei de mâine, decizia privind pașii următori din campania electorală pentru alegerea Președintelui Republicii Moldova.

„Am discutat și decizia surpriză a PDM și a lui Marian Lupu, care reconfigurează spectrul politic și poziționările tuturor candidaților la aceste alegeri. O decizie finală privind pașii următori va fi luată mâine, ținând cont de interesele cetățenilor. Obiectivul nostru principal rămâne în continuarea drumului Republicii Moldova spre Uniunea Europeană și evitarea unei președinții a lui Igor Dodon, care are putea fi catastrofală pentru țară”, a spus Iurie Leancă, la finele întâlnirii.

Reamintim că pe 1 octombrie, Iurie Leancă și-a lansat oficial candidatura pentru Președinția Republicii Moldova din partea PPEM, susținând că viitorul președinte trebuie să fie factorul unificator în societate, care să supravegheze și să îi taxeze pe politicienii care nu își fac treaba, anunță un comunicat PPEM.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus