Dodon la retragerea lui Lupu: „Vai de capul lui Andrei Năstase. Am zis că va fi prostul satului”

13606525_1462455723780428_7221824718577251936_n

Igor Dodon, candidatul PSRM la funcția de Președinte, a reacționat la anunțul lui Marian Lupu privind retragerea sa din campania electorală în favoarea Maiei Sandu. Politicianul a scris pe pagina sa de Facebook că decizia a fost coordonată la Washington de către adjunctul Secretarului de Stat al SUA, Victoria Nuland și Vlad Plahotniuc. Vedeți mai jos textul integral:

„Ceea ce trebuia de demonstrat. Ceea ce spuneam de câteva luni, s-a adeverit. Maia Sandu este candidatul comun convenit la Washington de Victoria Nuland cu Vlad Plahotniuc.

Acolo pe Plahotniuc au știut să-l convingă, au americanii metodele lor, au informația, investigațiile și dosarele lor. Iar Maia e o piesă în acea înțelegere.

De la bun început, am fost cu toții antrenați într-un teatru regizat de americani, care avea ca final fuziunea tuturor forțelor pro-guvernamentale și pro-europene într-o singură platformă electorală. Azi a sosit momentul adevărului și a ieșit la iveală acest joc. Acum putem vedea who is who.

Cei prostiți de Plahotniuc, votați-o acum pe sfînta Maia. Votați un Chirtoacă în fustă, care la fel ca primarul de Chișinău vorbește frumos, dar va face jocurile Coordonatorului.

Noi, socialiștii, ne vom mobiliza și mai mult acum. Vom lupta cu toate forțele, cu toată puterea să înfrângem această guvernare oligarhică și coruptă, cu toate marionetele ei. Vom informa cetățenii, vom ridica toți oamenii la votare. Vom lupta să învingem din turul I, cât oligarhia și americanii nu au pus în funcțiune toată mașinăria lor de manipulare și falsificare a alegerilor.

Anatolie Golea a avut dreptate cînd s-a bîlbîit la dezbateri – Maia Lupu. Pentru Plahotniuc, că e Maia, că e Lupu, tot un drac. Tot de-a lui candidat este. Acum asta o înțeleg și cetățenii.

P.S. Vai de capul lui Andrei Năstase. Am zis că va fi prostul satului. Îmi pare rău că a fost înșelat mișelește. A fost forțat să reducă revolta sinceră a oamenilor la nivelul Maiei Sandu, deci la picioarele lui Plahotniuc.

Vai de capul tău, Andrei!”

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente