Năstase despre retragerea lui Lupu: „Ei spurcă tot de ce se ating”

Andrei Năstase
Foto: jurnal.md

Liderul PPPDA, Andrei Năstase, a numit retragerea lui Marian Lupu din cursa electorală drept un gest „otrăvit și laș”. Mai mult decât atât, acesta declară că în spatele acestei decizii s-ar afla interesul lui Plahotniuc de „a-l promova pe Igor Dodon, omul comod, controlabil și șantajabil”, „tovarășul lot de rele”. Declarațiile au fost făcute într-o postare pe pagina sa de facebook.

„Ei spurcă tot de ce se ating. Este un scenariu scris la GBC pentru a-i oferi pe tavă lui Dodon victoria în alegeri și a discredita candidatul comun, antioligarhic, cu sprijin popular, Maia Sandu”, a scris Năstase într-o postare pe facebook.

Liderul DA nu a ezitat să-i numească pe cei de la PD „bandiți”. „Bandiții tot bandiți rămân! Iată încă o demonstrație clară a esenței lor criminale. Nu avem nevoie de „sprijinul” vostru, care miroase a cimitir. Maia Sandu este președintele nostru, al tuturor oamenilor cinstiți și cu demnitate”, a susținut acesta.

Amintim că, astăzi Marian Lupu a anunțat că se retrage în favoarea „candidatului pro-european”. Acesta a invocat mai multe studii și cercetări prin care ar reieși că „Maia Sandu ar avea mai multe șanse să-l învingă pe Igor Dodon”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente