Actualitate

Klaus Iohannis critică politică externă a Guvernului Ponta: O metodă inedită, fiecare de capul lui. Premierul nu m-a informat în prealabil despre turneul în statele arabe

Klaus Iohannis a criticat modul de a face politică al Guvernului Ponta, vorbind despre “o metodă inedită de a face politică externă, fiecare de capul lui”.

“Prim-ministrul Victor Ponta a plecat pe cont propriu, nu a discutat cu mine în prealabil vizita pe care a făcut-o în statele din Arabia. M-a informat după ce a revenit în ţară că a fost acolo şi că a avut nişte discuţii senzaţionale, nu ştim exact despre ce, dar se pare că au fost foarte bune”, a spus preşedintele.

Klaus Iohannis, despre încercările de modificare a legislaţiei penale: Sunt neavenite. Am o părere foarte proastă. Guvernul a pregătit prost introducerea cardului de sănătate.

“Probabil aşa a înţeles premierul Victor Ponta că trebuie să se întâmple politica externă”, a adăugat Iohannis.

În ce priveşte reglarea relaţiei dintre Preşedinţie şi Guvern, şeful statului a menţionat: “Foarte simplu, nu solicit lucruri extraordinare şi nici complicate. Solicit lucruri pe care şi domnul prim-ministru ar putea să le facă. O discuţie lămuritoare, înainte, ar putea ajută”.

Sursa: revista22.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *