Crimă în Ungheni. Trei indivizi şi-au omorât seful, după care i-au dat foc

Crimă într-un sat din raionul Ungheni. Trei indivizi au fost reţinuţi după ce l-au omorât pe fostul şef şi i-au incendiat cadavrul pentru a şterge urmele. Cadavrul bărbatului în vârstă de 46 de ani din satul Rădenii Vechi a fost găsit carbonizat, scrie www.unghiul.info.

Victima avea o fermă de vaci, la intrarea în sat. Potrivit primelor informaţii, în timp ce se afla acolo, bărbatul ar fi fost atacat de trei bărbați, foști angajați de-ai săi, care ar fi vrut să-l jefuiasă.

După ce l-au omorât, cei trei au ars cadavrul, pe care l-au ascuns în șopron, care, la fel, a fost incendiat. Când au observat fumul, localnicii au chemat pompierii și oamenii legii.

Suspecții au fost identificați. Ei au până la 40 de ani, provin din familii social-vulnerabile și în momentul crimei ar fi fost în stare de ebrietate.

Polițiștii stabilesc circumstanțele producerii omorului. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă până la 25 de ani de închisoare.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.