(video) Un tânăr a fost reținut pentru furturi în cel puțin 20 de oficii din Chișinău

14666263_653126438190839_7606928239761069913_n

Forțele de ordine din Chișinău au identificat şi reţinut un locuitor al Capitalei, în vârstă de 31 ani, anterior judecat pentru infracţiuni patrimoniale, fiind bănuit de furturi din mai multe oficii, situate în sectoarele Râşcani, Centru şi Botanica.

Potrivit datelor acumulate de către polițiști, individul ar fi pătruns în cel puţin 20 de oficii ai agenților economici, de unde ar fi furat genţi de dame în care se aflau mijloace financiare, telefoane mobile şi alte bunuri de preţ.

În cadrul audierilor bănuitul şi-a recunoscut vinovăţia, declarând în detalii toate circumstanţele comiterii furturilor. Potrivit lui, genţile erau lăsate fără supraveghere în oficii, iar uşile de acces descuiate. Ulterior dispărea în direcţii necunoscute, telefoanele mobile furate le vindea iar banii îi cheltuia în interes personal.

Actualmente bănuitul se află în custodia Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău şi este cercetat penal pentru furturi în proporţii mari. Conform legislaţiei penale în vigoare bănuitul riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 10 ani.

În acest context Poliţia Capitalei solicită cetăţenilor să-şi asigure bunurile personale corespunzător, iar în caz de necesitate să apeleze la serviciul 902.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente