(foto) Maia Sandu alături de Angela Merkel, Joseph Daul, Donald Tusk și Jean-Claude Juncker

14702271_10153765366160356_4830204823322718462_n
Foto: Photo Credit: facebook.com/epp.eu

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) participă la Summitul Partidului Popular European care are loc în aceste zile în Maastricht, Olanda.

Maia Sandu apare alături într-o serie de poze alături de cancelarul german Angela Merkel, președintele Consiliului European, Donald Tusk și președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Photo Credit: facebook.com/epp.eu
Photo Credit: facebook.com/epp.eu

Joseph Daul, președintele Partidului Popular European(PPE) a postat și el pe pagina sa de facebook două imagini în care apare alături de Maia Sandu. „În urma întâlnirii cu candidatul comun de centru-dreapta al Republicii Moldova Maia Sandu, care este pe depilin aprobată de PPE. Am fost alarmat să aflu de posibilitățile de fraudare a votului la alegerile prezidențiale din Republica Moldova care vor avea loc pe 30 octombrie, de intimidarea alegătorilor, utilizarea abuzivă a resurselor administrative pentru a promova candidatul Partidului Democrat, finanțarea campaniilor electorale non-transparente, lucruri ce nu poate duce la alegeri libere și corecte”, susține Joseph Daul în descrierea pozelor.

Photo Credit: facebook.com/joseph.daul
Photo Credit: facebook.com/joseph.daul
Photo Credit: facebook.com/joseph.daul
Photo Credit: facebook.com/joseph.daul
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente