Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Inna Popenco reacționează la decizia…

Inna Popenco reacționează la decizia CEC

„Îmi declar indignarea față de încercarea concurenților mei electorali, Silvia Radu și Igor Dodon, de a crea, în campanie, un scandal din sprijinul pe care îl oferim pensionarilor”, spune într-o declarație de presă candidata la prezidențiale, Inna Popenco, în contextul deciziei de astăzi a CEC de a cere Curții de Apel Chișinău să se pronunțe pe marginea deciziei CEC de înregistrare a candidatei Popenco.

Candidata susține că, în legătură cu ultimele sondaje, care arată că Igor Dodon nu poate câștiga alegerile din primul tur, acesta încearcă să elimine concurenții direcți. „Sunt foarte indignată că victima acestor jocuri politice nu voi fi eu, ca și candidat la prezidențiale, dar sute de pensionari, veterani și cetățeni din categoriile social-vulnerabile”, explică Inna Popenco. Ea consideră că reacția contracandidaților săi ar fi în legătură cu deschiderea magazinelor sociale, promisă în această campanie de candidata Popenco.

„În Orhei, magazinele sociale au fost deschise NU pentru alegeri și VOR funcționa după alegeri”, explică Popenco, avertizând că „opunându-vă magazinelor sociale, voi sunteți contra oamenilor simpli, contra bătrânilor și veteranilor”.