Potrivit site-ului de specialitate în celebrităţi TMZ, Brad Pitt s-a întâlnit miercuri după-amiază cu fiul său cel mare într-o reuniune supravegheată de un psihoterapeut. Actorul s-a întâlnit deja cu ceilalţi cinci copii, dar este pentru prima dată când se vede cu Maddox de la mijlocul lunii septembrie când s-a produs incidentul.

Potrivit martorilor, familia călătorea cu un avion privat iar Pitt, presupus în stare de ebrietate, a ţipat şi a fost violent cu Maddox. Faptele au fost denunţate de un martor la Department of Children and Family Services din comitatul Los Angeles (California), care a predat cazul FBI, având în vedere că faptele s-au întâmplat în avion.

În cadrul acestui caz, doi agenţi FBI au audiat-o marţi timp de trei ore pe actriţă în casa ei din Malibú (California). Potrivit TMZ, nu este vorba de o anchetă oficială, iar FBI se află mai degrabă în faza de „strângere a datelor”, pentru a stabili dacă există probe pentru a demara o investigaţie.

Una din aceste date este dacă avionul se afla sau nu în spaţiul aerian american când s-au produs faptele şi ce s-a întâmplat exact când avionul a făcut escală la Minnesota pentru realimentare. Surse consultate de TMZ au asigurat că Jolie a fost cooperantă cu agenţii şi vrea ca întreaga chestiune să se încheie cât mai repede cu putinţă.

Cei doi actori nu s-au mai văzut de la prezentarea cererii de divorţ.

Pitt, 52 de ani, şi Jolie, 41, sunt implicaţi în negocieri alături de avocaţi pentru a ajunge la un acord definitiv privind tutela asupra celor şase copii ai lor.